سلام خانم های خونه عزیز
اول که این وبلاگ رو راه اندازی کردم بیشتر هدفم این بود که دستور شیرینی و دسر و کیک رو بذارم اما نمی دونم چرا برعکس شد و بیشتر رفتم سراغ غذا.
اما این دفعه با یک نوع دسر اومدم پیشتون.
امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد و من رو از نظراتتون بی نصیب نذارید.
دسر خوشمزه و خوشگلی شد به نظرم.تو تلویزیون که طرز تهیه اش رو دیدم با خودم شرط کردم حتما امتحانش کنم.
چندین نفر با ذائقه های مختلف هم که تست کردند خوششون اومد.
منبع:مانی یزدان پرست
طرز تهیه این دسر در دو نوع رژیمی و غیر رژیمی هستش .
من خودم غیر رژیمی اون رو درست کردم.
مواد لازم برای دسر رژیمی :
کیک اسفنجی 4 تخم مرغی.................1 عدد
پودر ژلاتین.........................۵-۴ قاشق سوپخوری
آب.............................2/1 پیمانه
بستنی وانیل طالبی دایتی.............. 1 ظرف
پودر شکر................................2 قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای ............................200 گرم
طرز تهیه:
بستنی و پنیر خامه ای و پودر شکر را میزنیم تا فرم بگیرد و بعد 20 دقیقه بماند تا از سرما بیفتد.
در این حین پودر ژلاتین را به روش بن ماری در 2/1 پیمانه آب حل می کنیم و وقتی ولرم شد به مواد اضافه می کنیم و مواد بدست آمده را روی کیک اسفنجی که از قبل درست کردیم و سرد شده و در قالب کمربندی گذاشتیم میریزیم و در فریزر گذاشته چند ساعت بماند تا خودش را کاملا بگیرد.
برای تزیین هم از خامه ی فرم گرفته و اسکوپ طالبی و یا ترافل استفاده می کنیم.
مواد لازم برای دسرغیر رژیمی :
کیک اسفنجی 4 تخم مرغی.................1 عدد
پودر ژلاتین.........................۵-۴ قاشق سوپخوری
آب.............................2/1 پیمانه
بستنی وانیل طالبی دایتی.............. 2 ظرف(که ما فقط از قسمت های طالبی آن استفاده میکنیم.)
خامه....................................200 گرم
پودر شکر................................4قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای ............................200 گرم
طرز تهیه:
به همان روش بالا فقط به جای بستنی وانیلی از خامه و شکر بیشتری استفاده میکنیم.
*چون من در محاسباتم اشتباه کردم و ژلاتین کم ریختم وقتی خواستم دسر را تزیین کنم بستنی ها شروع به آب شدن کرد و اطراف کیک ریخت و آن را پوشش داد.البته بد هم نشد


نوش جان....