عکس

سلام به دوستای هنرمند و کدبانو

این دفعه با یکسری عکسهای آرشیوی اومدم که براتون میزارم و زحمت بکشید و برام پیام بدید که به ترتیب دستور کدوم رو بزارم

منتظرم

کیک شکلاتی با سس شکلات

شیک شاتوت و موز


دونر کباب گوشت و مرغ


مینی کاپ کیک کنجدی

شنیسل مرغ و قارچ سوخاری

نان عسلی


نان بختلن

چیز کیک شکلاتی

رشته پلوی عربی

تزیین کیک تولد

سس گوجه و ریحان ماکارانی

نان شیرمال

شیرینی بهشتی

بنیه گل کلم

کیک کرم کارامل(flan cake)

سالاد میوه

سلام دوستای گلم

عیدتون مبارک

قول داده بودم که یکی یکی دستور غذاها و دسرهای افطاریمو بذارم

حالا هم میخوام دستور سالاد میوه رو براتون بذارم که واقعا برای تابستون گوارا و دلچسبه.

به نظر من با میوه های تابستونی خوشمزه تره.اگه تو زمستون هم خواستید درست کنید توصیه میکنم با کمپوت میوه های تابستونی دست به کار بشید.

مواد لازم:

هلو انجیری

شلیل

موز

انگیر بی دانه(اگر انگورتون هسته داشت از وسط برش بزنید و هسته هار و جدا کنید)

کمپوت آناناس:1عدد

سیب سبز

گلابی

ژله پرتقال: 1 عدد

آب جوش: 1 لیوان

سن ایچ پرتقال پالپ دار:1 لیوان

تمامی میوه هارو خرد میکنیم و با هم مخلوط می کنیم.هرچه هلو و شلیل بیشتر باشه خوشمزه تره.انگور هم علاوه بر مزه ی خوبش ظاهر خوبی هم بهش میده.موز هم مقدارش سلیقه ایه.به نظر من کمتر باشه بهتره.

از میوه های سفت استفاده کنید که تو آب له نشه.

وقتی میوه هارو مخلوط کردید ژله پرتقال رو در یک لیوان آب جوش حل کنید و به جای آب سرد ژله یک لیوان سن ایچ بریزید و سس آماده شده را روی میوه ها که در ظرف سرو ریختید بریزید و بعد آب کمپوت آناناس هم روی میوه ها بریزید.

توجه داشته باشید که ژله باید روی میوه ها رو بپوشونه.اگر این اتفاق نیفتاد روی میوه ها انقدر سن ایچ بریزید تا روی میوه ها رو بگیرید. آن را در یخچال بزارید تا ببندد و موقع سرو آن را از یخچال بیرون بیارید.

اگر مهمانی شام دارید سالاد را از صبح درست کنید و در یخچال بزارید که خوب خنک بشه.

توقع نداشته باشید که ژله کاملا ببندد.چون نیم بند میشود.فکر نکنید دستور ایراد داره

ایشالا که خوشتون بیاد

پنیر پرورده

سلام بر خانمهای هنرمند
نماز روزه هاتون قبول درگاه حق
دیشب جاتون خالی مهمون افطار داشتم و مهمانهای ویژه ام خانواده دامادم بودن.خدارو شکر همه چیز به خوبی برگزار شد.
عکس سفره افطار رو میذارم و به ترتیب دستور چیزهایی که درست کردم براتون می نویسم.

ایشالا که خوشتون بیاد

اول دستور پنیر پرورده که از مجله سرآشپز تهیه کردم میذارم که واقعا عالی بود و خوش خوراک و همه خیلی خوشتون اومد.


مواد لازم:
پنیر خامه ای : 300 گرم
پنیر فتا:400 گرم
زیره:3قاشق سوپخوری
گردو آسیاب شده:1 فنجان
سبزیجات معطر به سلیقه شما:به میزان لازم
(من گشنیز و پیازچه ریختم)فکر کنم با شوید یا ریحون هم خوب بشه
نمک:به میزان لازم
طرز تهیه:
پنیرها رو در یک ظرف ریختم و با چنگال کاملا له کردم تا خمیری شکل شود.
بعد بقیه مواد را اضافه کردم و به خوبی مخلوط کردم
در این مرحله آن را داخل تنظیف به صورت فشرده پیچیدم و یک چیز سنگین گذاشتم روش تا اگه آب پنیر داخلشه خارج بشه.حدود 3 ساعت در هوای محیط موند و موقع افطار آن را برش زدم
با این مواد 3 تا بشقاب که تو عکس میبینید بهم داد
حتما امتحان کنید.

چیز کیک

سلام دوستان عزیز و دوست داشتنی خودم

و این هم چیز کیکی که وقتی هانی جون اومده بود براش پختم آخه قولش رو بهش داده بودم.طعم ژله اش هم خودش انتخاب کرد.این دفعه با ژله لیمویی درست کردم که بهتر از ژله آلبالو بود.

دیگه این دفعه دستورش رو نمیذارم.عکسش رو میذارم براتون.اینم لینک دستورش چیز کیک ژله ای

ژله بستنی

سلام دوستان

عید بر همگی مبارک

شرمنده که دیر آپ می کنم

به بزرگواری خودتون ببخشید.

با یک ایده ی ساده اما زیبا اومدم پیشتون

ژله بستنی به روش تنبلانه!!!!

اول دو رنگ ژله درست کردم در کاسه.

وقتی خودش رو گرفت با اسکوپ از دو رنگ ژله در گیلاس ریختم . روی آن هم بستنی وانیلی ریختم و با سس شکلات و اسمارتیز تزیین کردم

چیز کیک ژله ای

مواد لازم:

کیک اسفنجی.................1 عدد

شکر.........................120گرم

پنیر خامه ای...............250 گرم

آب لیمو ترش...............1 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین................2 قاشق سوپخوری

خامه ......................200 گرم  + 1 قاشق سوپخوری پودر شکر

میوه دلخواه خرد شده یا کمپوت میوه

پودر ژله آماده با طعم دلخواه.....1 بسته

شربت یا آب کمپوت...........3-2 قاشق برای تر کردن کیک

طرز تهیه:

کیک اسفنجی آما ده را از  ارتفاع میبریم (با دستور کیک پایین و مواد پنیری دو چیز کیک میشود درست کرد)

یک لایه از کیک را در قالب کمربندی هم اندازه با کیک قرار میدهیم.

شربت یا آب کمپوت را روی کیک میریزیم و کنار میگذاریم.

پنیر خامه ای شکر و آب لیمو ترش را با همزن میزنیم تا صاف شود خامه را هم با پودر شکر میزنیم تا کمی فرم بگیرد.

پودر ژلاتین را هم روی 3 قاشق سوپخوری آب سرد میریزیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا ژلاتین حل شود.

ژلاتین حل شده را کمی که از حرارت افتاد  کم کم به پنیر خامه ای اضافه کرده و با همزن سریع میزنیم.

خامه را هم اضافه میکنیم و با دور کند همزن مخلوط میکنیم.

مخلوط آماده را روی کیک اسفنجی درون قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم.(3-2 ساعت )

پودر زله ی آماده را طبق دستور روی بسته ی ژله اما در 5/1 پیمانه  مخلوط آب گرم و سرد حل میکنیم.و در یخچال میگذاریم تا فقط کمی لخته شودو کامل نبندد.

سپس میوه ها را روی لایه ی پنیری بسته شده میچینیم و ژله را روی آن میریزیم و در یخچال میگذاریم.

نوش جان....

پارفه بستنی طالبی

سلام خانم های خونه عزیز

اول که این وبلاگ رو راه اندازی کردم بیشتر هدفم این بود که دستور شیرینی و دسر و کیک رو بذارم اما نمی دونم چرا برعکس شد و بیشتر رفتم سراغ غذا.

اما این دفعه با یک نوع دسر اومدم پیشتون.

امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد و من رو از نظراتتون بی نصیب نذارید.

دسر خوشمزه و خوشگلی شد به نظرم.تو تلویزیون که طرز تهیه اش رو دیدم با خودم شرط کردم حتما امتحانش کنم.

چندین نفر با ذائقه های مختلف هم که تست کردند خوششون اومد.

منبع:مانی یزدان پرست

طرز تهیه این دسر در دو نوع رژیمی و غیر رژیمی هستش .

من خودم غیر رژیمی اون رو درست کردم.

مواد لازم برای دسر رژیمی :

کیک اسفنجی 4 تخم مرغی.................1 عدد

پودر ژلاتین.........................۵-۴ قاشق سوپخوری

آب.............................2/1 پیمانه

بستنی وانیل طالبی دایتی.............. 1 ظرف

پودر شکر................................2 قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای ............................200 گرم

طرز تهیه:

بستنی و پنیر خامه ای و پودر شکر را میزنیم تا فرم بگیرد و بعد 20 دقیقه بماند تا از سرما بیفتد.

در این حین پودر ژلاتین را به روش بن ماری  در 2/1 پیمانه آب حل می کنیم و وقتی ولرم شد به مواد اضافه می کنیم و مواد بدست آمده را روی کیک اسفنجی که از قبل درست کردیم و سرد شده و در قالب کمربندی گذاشتیم میریزیم و در فریزر گذاشته چند ساعت بماند تا خودش را کاملا بگیرد.

برای تزیین هم از خامه ی فرم گرفته و اسکوپ طالبی و یا ترافل استفاده می کنیم.

مواد لازم برای دسرغیر رژیمی :

کیک اسفنجی 4 تخم مرغی.................1 عدد

پودر ژلاتین.........................۵-۴ قاشق سوپخوری

آب.............................2/1 پیمانه

بستنی وانیل طالبی دایتی.............. 2 ظرف(که ما فقط از قسمت های طالبی آن استفاده میکنیم.)

خامه....................................200 گرم

پودر شکر................................4قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای ............................200 گرم

طرز تهیه:

به همان روش بالا فقط به جای بستنی وانیلی از خامه  و شکر بیشتری استفاده میکنیم.

*چون من در محاسباتم اشتباه کردم و ژلاتین کم ریختم وقتی خواستم دسر را تزیین کنم بستنی ها شروع به آب شدن کرد و اطراف کیک ریخت و آن را پوشش داد.البته بد هم نشد

نوش جان....

فرنی

سلام کدبانوهای عزیز

این دفعه با یک نوع دسر سنتی در خدمتتونم

البته می دونم همتون استادید اما منم تجربه ام رو دراین زمینه در اختیارتون میذارم

مواد لازم برای 4 نفر:

آرد برنج...........................2 قاشق سوپخوری

شکر..................................4 قاشق سوپخوری

شیر...................................500 میلی لیتر

گلاب................................2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

آرد برنج رو با شکر مخلوط کرده و شیر سرد را کم کم به آن اضافه میکنیم و به هم می زنیم تا گلوله نشود.

مواد را روی حرارت ملایم میگذاریم و مواد به هم میزنیم تا به جوش بیاید و مثل ماست شل غلیظ شود.

در این مرحله گلاب را اضافه کرده و به هم میزنیم تا یکدست شود.

روی فرنی هم با زعفران و پودر پسته تزیین می کنیم.

 

خاگینه تبریز

 

سلام عزیزان

نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق.

این دفعه با یک نوع خاگینه تبریزی اومدم پیشتون که فوق العاده آسانه.

این دستور رو از یک دوست تبریزی و کدبانو و با سلیقه گرفتم.

بیشتر وقتها وقتی آش رشته یا جو درست می کنم این خاگینه رو هم کنارش درست میکنم،می چسبه.

مواد لازم:

تخم مرغ....................4 عدد

آرد...........................3قاشق سوپخوری

ماست.......................3قاشق سوپخوری

بکینگ پودر...............2/1 قاشق مربا خوری

وانیل........................8/1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت:

شکر.......................2 پیمانه

آب.........................5/1 پیمانه

زعفران...................به مقدار لازم

طرز تهیه:

تخم مرغ و وانیل را با چنگال می زنیم.

بعد ماست رو اضافه می کنیم و با چنگال می زنیم تا مخلوط بشه.

آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا گلوله نشود.

کف ماهیتابه را کمی روغن ریخته و مواد را درون آن می ریزیم و در ماهیتابه را می گذاریم تا یک طرف آن سرخ شود.

بعد خاگینه را به صورت کوکو برش زده و بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.

در حین اینکه خاگینه سرخ شود شربت را آماده می کنیم به این صورت که آب و شکر را 5 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود بعد از روی حرارت برداشته و زعفران را به آن اضافه می کنیم.

وقتی خاگینه سرخ شد شربت را روی آن ریخته می گذاریم بجوشد تا شربت به خورد خاگینه برود ولی 3-2 قاشق شربت توی ماهیتابه باقی بماند که خاگینه خشک نشود.

برای تزیین خاگینه هم می توانید از پودر پسته یا گردو استفاده کنید.

نوش جان....

انشاالله در پست بعدی طرز تهیه آش جو را هم می گذارم.

 

موس آلبالو

 

موس آلبالو

سلام به شما دوستان کدبانو و عزیز

ایشالا که حالتون خوبه؟

حضورتون در وبلاگم باعث دلگرمیم شد واقعا لطف کردید...

این دفعه میخوام دستور یک نوع دسر رو بگذارم که اگه امتحان کنید خوشتون میاد.البته طعم این دسر که موس آلبالو هست ترش و ملسه و برای طرفداران این ذائقه خوشاینده.

و اما بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه...

مواد لازم:

شکر................................2/1 پیمانه

ژلاتین.............................2قاشق سوپخوری که در 2/1 پیمانه آب سرد حل شود.

وانیل.............................4/1قاشق چایخوری

خامه زده شده.............250 گرم

آب آلبالو......................1لیوان

آب معمولی.................1لیوان

جوهر لیمو.................6/1 قاشق چایخوری

طر تهیه:

آلبالو را از الک رد کرده و آب آن را بگیرید و با یک لیوان آب مخلوط کرده با شکر بگذارید کمی بجوشد،برای شفافیت 6/1 قاشق چایخوری جوهر لیمو را در آب سرد حل می کنیم میگذاریم کمی بجوشد از روی شعله برداشته و ژلاتین را اضافه کرده بگذارید کنار تا ولرم شود بعد وانیل را ریخته بعد از ولرم شدن خامه را اضافه کرده مخلوط می کنیم و درون قالب می ریزیم و می گذاریم داخل یخچال تا ببندد.

*چند نکته کلیدی:

1) می توان به جای یک لیوان آب آلبالو و یک لیوان آب معمولی از دو لیوان آب آلبالو استفاده کرد.

2) به جای آب آلبالو از آب پرتقال زرد آلو یا شاتوت هم می توان استفاده کرد.

3) اگر از آب پرتقال استفاده کردید از رنده پوست پرتقال به جای وانیل استفاده کنید.

4) اگر از توت فرنگی پوره شده استفاده شد ژلاتین را کم می کنیم و 5/1 قاشق سوپخوری میریزیم.

این دسر رنگ و لعاب خوبی داره و آدمو به هوس می اندازه...

من وقتی این دسر رو از یخچال در آوردم دیدم دسر سه رنگ شده(از صورتی به قرمز)که خیلی خوشگل ترش کرده بود.

منبع:استاد خوبم سرکار خانم گنجی