کیک با رویه پرتقال
یک دوستی که خاطرش هم خیلی عزیزه در تماس های تلفنی اصرار داره که بیشتر دستور کیک و دسر بذارم
چشممممممممممممممممممممم
کیک با کرم پرتقالی،کیکی بود که دستور کیکش رو از سایت رز سفید و دستور رویه ی آن را از سایت تستر برداشتم.
نمی دونم چرا بافت کیکم سفت شد اما رویه ی آن واقعا خوشمزه و کاربردیه.
ممنون از تستر عزیز با دستورات خوبش.
میشه آن را با طعم ها و رنگ های مختلف درست کرد و مورد مناسبی برای مهمانی ها و عصرونه هاست.
مواد لازم:
تخم مرغ........................................3 عدد
شکر................................................120 گرم
آرد....................................................170 گرم
روغن مایع............................................4/1لیوان
وانیل......................................................4/1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر...........................................نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن می زنیم تا پف کنه و حجمش دو برابر بشه.
آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا مخلوط بشه.
این مواد را در قالب که چرب کردیم میریزیم و در فر از قبل گرم شده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه میریزیم.
بعد کیک را در یخچال میگذاریم تا خنک بشه.
مواد مورد نیاز کرم پرتقال:
1 لیوان آب پرتقال
1 قاشق غذاخوری سرخالی نشاسته
2 قاشق مرباخوری شکر
2 قاشق خامه ی شل (خامه ی صبحانه)
4/1 بسته پودر ژله پرتقال
شکر و نشاسته رو توی آب پرتقال حل میکنیم و میذاریم روی حرارت تا نشاسته بپزه و سفت بشه در همین حین که هم میزنیم تا گلوله نشه پودر ژله رو با 4/1 لیوان آب جوش حل میکنیم ، کمی که نشاسته گرفت پودر ژله ی حل شده و خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه.
کرم رو میریزیم توی یه ظرف تا نیم بند بشه.(مثل فرنی)
حالا وقتی کرم کمی خودشو گرفت ، کیک رو از یخچال میاریم بیرون و کرم رو روش میریزیم و تمام سطحشو میپوشونیم.
و میذاریم توی یخچال تا کرم کاملا ببنده
نوش جان....