کیک با رویه پرتقال

سلام دوستان عزیز

یک دوستی که خاطرش هم خیلی عزیزه در تماس های تلفنی اصرار داره که بیشتر دستور کیک و دسر بذارم

چشممممممممممممممممممممم

کیک با کرم پرتقالی،کیکی بود که دستور کیکش رو از سایت رز سفید و دستور رویه ی آن را از سایت تستر برداشتم.

نمی دونم چرا  بافت کیکم سفت شد اما رویه ی آن واقعا خوشمزه و کاربردیه.

ممنون از تستر عزیز با دستورات خوبش.

میشه آن را با طعم ها و رنگ های مختلف درست کرد و مورد مناسبی برای مهمانی ها و عصرونه هاست.

مواد لازم:

تخم مرغ........................................3 عدد

شکر................................................120 گرم

آرد....................................................170 گرم

روغن مایع............................................4/1لیوان

وانیل......................................................4/1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر...........................................نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن می زنیم تا پف کنه و حجمش دو برابر بشه.

آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا مخلوط بشه.

این مواد را در قالب که چرب کردیم میریزیم و در فر از قبل گرم شده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه میریزیم.

بعد کیک را در یخچال میگذاریم تا خنک بشه.

مواد مورد نیاز کرم پرتقال:

1 لیوان آب پرتقال

1 قاشق غذاخوری سرخالی نشاسته

2 قاشق مرباخوری شکر

2 قاشق خامه ی شل  (خامه ی صبحانه)

4/1 بسته پودر ژله پرتقال

 شکر و نشاسته رو توی آب پرتقال حل میکنیم و میذاریم روی حرارت تا نشاسته بپزه و سفت بشه در همین حین که هم میزنیم تا گلوله نشه پودر ژله رو با 4/1 لیوان آب جوش حل میکنیم ، کمی که نشاسته گرفت پودر ژله ی حل شده و خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه.

کرم رو میریزیم توی یه ظرف تا نیم بند بشه.(مثل فرنی)

حالا وقتی کرم کمی خودشو گرفت ، کیک رو از یخچال میاریم بیرون و کرم رو روش میریزیم  و تمام سطحشو میپوشونیم.

و میذاریم توی یخچال تا کرم کاملا ببنده

 نوش جان....

فلافل

سلام به شما کدبانوهای عزیز و دوستان همراه

این دفعه با دستور فلافلی متفاوت از آرشیو دستوراتی که در نوبت آپ شدن هستند در خدمتتونم.

مواد لازم:

نخود  خیس کرده...............................1 لیوان

سیب زمینی خام.................................2 عدد متوسط

پیاز.........................................................1 عدد متوسط

سیر........................................................2 حبه کوچک

آرد سفید..............................................1 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر..........................................1 قاشق مرباخوری

پودر کاری ، نمک ، فلفل...................مقدار لازم

*نخود را حتما حداقل نصف روز خیس کنید.

*من برای رفع نفخ نخود 1 قاشق غذاخوری زیره هم به مواد اضافه می کنم.

طرز تهیه:

نخود و سیب زمینی وپیاز را داخل میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.

بعد بقیه مواد را به آن اضافه کرده و از مواد به اندازه گردو برداشته و در روغن شناور سرخ کنید.

نوش جان....

 

کوکوی عدس

سلام عزیزان

وقتتون به خیر

همینجا تشکر می کنم از تستر کوچیکه عزیز با دستور خوب کوکوی عدسی که تو وبلاگش گذاشته بود

امتحان کردم خوب بود خداروشکر هم بچه ها هم همسری خوششون اومد.اول می ترسیدم امتحان کنم فکر میکردم مزه ی عدسی میگیره اما طعم غالبش عدس نیست،طعم خوبی داره

ایشالا شما هم امتحان کنید و خوشتون بیاد.هم سبکه هم مقوی.

مواد لازم:

یک پیمانه عدس

1 عدد پیاز کوچک رنده شده

یک فلفل دلمه ای رنده شده

2 قاشق جعفری خورد شده

60 گرم پنیر فتا رنده شده

2 عدد تخم مرغ

2 قاشق پودر سوخاری

نمک و فلفل و زردچوبه و ...

اول عدس رو میذاریم بپزه ، بهتره با آب مرغ بپزیم

بعد کل مواد رو با هم قاطی میکنیم و در روغن داغ درون ماهیتابه متوسط میریزیم.

وقتی یک طرف آن سرخ شد برش زده و بر میگردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

 

پارفه بستنی طالبی

سلام خانم های خونه عزیز

اول که این وبلاگ رو راه اندازی کردم بیشتر هدفم این بود که دستور شیرینی و دسر و کیک رو بذارم اما نمی دونم چرا برعکس شد و بیشتر رفتم سراغ غذا.

اما این دفعه با یک نوع دسر اومدم پیشتون.

امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد و من رو از نظراتتون بی نصیب نذارید.

دسر خوشمزه و خوشگلی شد به نظرم.تو تلویزیون که طرز تهیه اش رو دیدم با خودم شرط کردم حتما امتحانش کنم.

چندین نفر با ذائقه های مختلف هم که تست کردند خوششون اومد.

منبع:مانی یزدان پرست

طرز تهیه این دسر در دو نوع رژیمی و غیر رژیمی هستش .

من خودم غیر رژیمی اون رو درست کردم.

مواد لازم برای دسر رژیمی :

کیک اسفنجی 4 تخم مرغی.................1 عدد

پودر ژلاتین.........................۵-۴ قاشق سوپخوری

آب.............................2/1 پیمانه

بستنی وانیل طالبی دایتی.............. 1 ظرف

پودر شکر................................2 قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای ............................200 گرم

طرز تهیه:

بستنی و پنیر خامه ای و پودر شکر را میزنیم تا فرم بگیرد و بعد 20 دقیقه بماند تا از سرما بیفتد.

در این حین پودر ژلاتین را به روش بن ماری  در 2/1 پیمانه آب حل می کنیم و وقتی ولرم شد به مواد اضافه می کنیم و مواد بدست آمده را روی کیک اسفنجی که از قبل درست کردیم و سرد شده و در قالب کمربندی گذاشتیم میریزیم و در فریزر گذاشته چند ساعت بماند تا خودش را کاملا بگیرد.

برای تزیین هم از خامه ی فرم گرفته و اسکوپ طالبی و یا ترافل استفاده می کنیم.

مواد لازم برای دسرغیر رژیمی :

کیک اسفنجی 4 تخم مرغی.................1 عدد

پودر ژلاتین.........................۵-۴ قاشق سوپخوری

آب.............................2/1 پیمانه

بستنی وانیل طالبی دایتی.............. 2 ظرف(که ما فقط از قسمت های طالبی آن استفاده میکنیم.)

خامه....................................200 گرم

پودر شکر................................4قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای ............................200 گرم

طرز تهیه:

به همان روش بالا فقط به جای بستنی وانیلی از خامه  و شکر بیشتری استفاده میکنیم.

*چون من در محاسباتم اشتباه کردم و ژلاتین کم ریختم وقتی خواستم دسر را تزیین کنم بستنی ها شروع به آب شدن کرد و اطراف کیک ریخت و آن را پوشش داد.البته بد هم نشد

نوش جان....

عذر تقصیر

سلام به شما دوستان همراه و با محبت و خوبم

این دفعه پیشتونم برای عذر خواهی از دوستانی که زحمت کشیده بودند و بهم سر زده بودند و منو لینک کرده بودند و من هم قول داده بودم که در اسرع وقت این کار رو با افتخار انجام بدم اما...

از اونجایی که دختر خونه شاغله و زحمت تایپ مطالب رو  ایشون می کشه(و البته تست غذاهارو) به من وقت نمیداد تا دوستان خوبم رو لینک کنم تا اینکه امروز بالاخره افتخار دادن!!!!عجب دوره زمونه ای شده ها....

خلاصه اینکه وبلاگ دوستان در فهرست لینک ها قرار گرفت....

 

فرنی

سلام کدبانوهای عزیز

این دفعه با یک نوع دسر سنتی در خدمتتونم

البته می دونم همتون استادید اما منم تجربه ام رو دراین زمینه در اختیارتون میذارم

مواد لازم برای 4 نفر:

آرد برنج...........................2 قاشق سوپخوری

شکر..................................4 قاشق سوپخوری

شیر...................................500 میلی لیتر

گلاب................................2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

آرد برنج رو با شکر مخلوط کرده و شیر سرد را کم کم به آن اضافه میکنیم و به هم می زنیم تا گلوله نشود.

مواد را روی حرارت ملایم میگذاریم و مواد به هم میزنیم تا به جوش بیاید و مثل ماست شل غلیظ شود.

در این مرحله گلاب را اضافه کرده و به هم میزنیم تا یکدست شود.

روی فرنی هم با زعفران و پودر پسته تزیین می کنیم.

 

ماکارونی ابتکاری

سلام کدبانوهای عزیز،مامانهای خونه...

ممنون از اینکه به وبلاگم سر میزنید

خوندن نظراتتون باعث دلگرمیمه

خوشحال می شم اگه ایرادهای کارم را هم متذکر بشید تا اشکالات رو رفع کنم.

تو این پست با دو نوع دستور ماکارونی در خدمتتونم.

معمولا ماکارونی را با گوشت چرخکرده سرو می کنند اما تو ماه رمضون بچه ها هوس ماکارونی کردند ولی میخواستند غذای جدیدی هم باشه منم اندک مقداری ابتکار به خرج دادم و خدارو شکر نتیجه خوب شد.بچه ها استقبال خوبی کردند.

مقدار موادها رو چشمی و با توجه به مقدار مخلفاتی که تو یخچال داشتم ریختم.

دستور 1:

پیاز را نگینی خرد کردم و سرخ کردم.

گوجه فرنگی ها را رنده کردم و به پیاز اضافه کردم و گذاشتم تا بپزد و بجوشد.

بعد به آن قارچ خرد شده که به آن آبلیمو زدیم و نمک و فلفل اضافه کردم.

مقداری ریحون سبز را خرد کردم و به مواد اضافه کردم و کمی گذاشتم تا نرم شود.

ماکارونی هم که جوشاندم و بعد آبکش کردم و مواد را لا به لا به آن اضافه کردم و 20 دقیقه گذاشتم تا دم بکشد.

 

دستور2:

پیاز را نگینی خرد کردم و سرخ کردم.

کمی گوشت چرخکرده داشتم که به پیاز اضافه کردم و تفت دادم.

وقتی گوشت پخت سوسیس خرد کرده را اضافه کردم تا سرخ شود.

بعد ادویه ، نمک ، فلفل ، آویشن را به مواد اضافه کردم و فلفل دلمه ای ها رو که نگینی خرد کرده بودم را اضافه کردم.

و در آخر گوجه فرنگی های رنده شده را به مواد اضافه کردم و 15 دقیقه گذاشتم تا با مواد بپزد.

این مواد را موقع سرو با ماکارونی پخته شده مخلوط کردم.

*در هر دو دستور هر چی گوجه فرنگی ها بیشتر باشه خوشمزه تره.

بچه ها ماکارونی ها رو با سس تند خوردند و لذت بردند.

نوش جان....

کتلت و کوکوی مرغ

سلام دوستان عزیز

امیدوارم که حالتون خوب باشه و تاخیر من رو به کدبانویی خودتون ببخشید

با اجازتون با خانواده رفته بودیم مشهد،نایب الزیاره همتون بودم.

این دفعه با یک پست و دو غذا اومدم پیشتون!

دو غذایی که با مرغ درست میشه ، یکی کوکوی مرغ و یکی هم کتلت مرغ.

البته این دوتا غذا  از آرشیو ماه رمضان و در نوبت آپ بودن.

خب بریم سراغ اصل مطلب و شکم!

کتلت مرغ

مواد لازم:

*سیب زمینی پخته.................................4

*سینه مرغ پخته یا خام.........................1 عدد کامل ( 200 گرم )

جعفری خرد شده......................................4 قاشق سوپخوری

تخم مرغ......................................................1 عدد

*پیاز رنده...................................................1 عدد

نمک ، فلفل ، زعفران................................به مقدار لازم

روغن مایع برای سرخ کردن....................به میزان لازم

طرز تهیه :

سیب زمینی و گوشت مرغ را چرخ کرده با تخم مرغ و جعفری و پیاز رنده ورز می دهیم.

نمک و فلفل و زعفران را اضافه می کنیم.

از مواد گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و مثل شامی گرد می کنیم و در روغن مایع سرخ می کنیم.

*چند نکته فنی :

1 : من این دفعه به جای 4 تا سیب زمینی 1 عدد سیب زمینی زدم و به جای مرغ پخته، مرغ خام زدم و همچنین پیاز هم به مواد اضافه کردم که در نتیجه کتلت ها نرم تر و با کیفیت بهتری طبخ شد.

این کتلت طعم خیلی خوبی داره ، ما که همگی دوست داریم.

 حالا بریم سراغ کوکوی مرغ:

طعم این کوکو  برای کسانی که مرغ خیلی دوست ندارند و ناچارند هزار بلا سر مرغ بیارن تا خوشمزه بشه خوبه.

مواد لازم :

سینه مرغ پخته ................................1عدد

گوجه فرنگی(بدون پوست و دانه)......................2 عدد

فلفل دلمه ای.....................................1 عدد

تخم مرغ..............................................2 عدد

آرد سوخاری تردک(چون ادویه ی خوش طعمی داره)...........................2 قاشق سوپخوری

سیر رنده شده.....................................2 حبه

نمک و فلفل........................................ به میزان لازم

طرز تهیه :

مرغ را بعد از پختن ریز ریز می کنیم.

فیله گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم و با نمک و فلفل و آرد سوخاری و سیر مخلوط کرده و تخم مرغ را هم اضافه می کنیم و در تابه سرخ می کنیم.وقتی یک طرف آن سرخ شد کوکو را برش زده و بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

نوش جان....