سالاد میوه
سلام دوستای گلم
عیدتون مبارک
قول داده بودم که یکی یکی دستور غذاها و دسرهای افطاریمو بذارم
حالا هم میخوام دستور سالاد میوه رو براتون بذارم که واقعا برای تابستون گوارا و دلچسبه.
به نظر من با میوه های تابستونی خوشمزه تره.اگه تو زمستون هم خواستید درست کنید توصیه میکنم با کمپوت میوه های تابستونی دست به کار بشید.
مواد لازم:
هلو انجیری
شلیل
موز
انگیر بی دانه(اگر انگورتون هسته داشت از وسط برش بزنید و هسته هار و جدا کنید)
کمپوت آناناس:1عدد
سیب سبز
گلابی
ژله پرتقال: 1 عدد
آب جوش: 1 لیوان
سن ایچ پرتقال پالپ دار:1 لیوان
تمامی میوه هارو خرد میکنیم و با هم مخلوط می کنیم.هرچه هلو و شلیل بیشتر باشه خوشمزه تره.انگور هم علاوه بر مزه ی خوبش ظاهر خوبی هم بهش میده.موز هم مقدارش سلیقه ایه.به نظر من کمتر باشه بهتره.
از میوه های سفت استفاده کنید که تو آب له نشه.
وقتی میوه هارو مخلوط کردید ژله پرتقال رو در یک لیوان آب جوش حل کنید و به جای آب سرد ژله یک لیوان سن ایچ بریزید و سس آماده شده را روی میوه ها که در ظرف سرو ریختید بریزید و بعد آب کمپوت آناناس هم روی میوه ها بریزید.
توجه داشته باشید که ژله باید روی میوه ها رو بپوشونه.اگر این اتفاق نیفتاد روی میوه ها انقدر سن ایچ بریزید تا روی میوه ها رو بگیرید. آن را در یخچال بزارید تا ببندد و موقع سرو آن را از یخچال بیرون بیارید.
اگر مهمانی شام دارید سالاد را از صبح درست کنید و در یخچال بزارید که خوب خنک بشه.
توقع نداشته باشید که ژله کاملا ببندد.چون نیم بند میشود.فکر نکنید دستور ایراد داره
ایشالا که خوشتون بیاد