سالاد میوه

سلام دوستای گلم

عیدتون مبارک

قول داده بودم که یکی یکی دستور غذاها و دسرهای افطاریمو بذارم

حالا هم میخوام دستور سالاد میوه رو براتون بذارم که واقعا برای تابستون گوارا و دلچسبه.

به نظر من با میوه های تابستونی خوشمزه تره.اگه تو زمستون هم خواستید درست کنید توصیه میکنم با کمپوت میوه های تابستونی دست به کار بشید.

مواد لازم:

هلو انجیری

شلیل

موز

انگیر بی دانه(اگر انگورتون هسته داشت از وسط برش بزنید و هسته هار و جدا کنید)

کمپوت آناناس:1عدد

سیب سبز

گلابی

ژله پرتقال: 1 عدد

آب جوش: 1 لیوان

سن ایچ پرتقال پالپ دار:1 لیوان

تمامی میوه هارو خرد میکنیم و با هم مخلوط می کنیم.هرچه هلو و شلیل بیشتر باشه خوشمزه تره.انگور هم علاوه بر مزه ی خوبش ظاهر خوبی هم بهش میده.موز هم مقدارش سلیقه ایه.به نظر من کمتر باشه بهتره.

از میوه های سفت استفاده کنید که تو آب له نشه.

وقتی میوه هارو مخلوط کردید ژله پرتقال رو در یک لیوان آب جوش حل کنید و به جای آب سرد ژله یک لیوان سن ایچ بریزید و سس آماده شده را روی میوه ها که در ظرف سرو ریختید بریزید و بعد آب کمپوت آناناس هم روی میوه ها بریزید.

توجه داشته باشید که ژله باید روی میوه ها رو بپوشونه.اگر این اتفاق نیفتاد روی میوه ها انقدر سن ایچ بریزید تا روی میوه ها رو بگیرید. آن را در یخچال بزارید تا ببندد و موقع سرو آن را از یخچال بیرون بیارید.

اگر مهمانی شام دارید سالاد را از صبح درست کنید و در یخچال بزارید که خوب خنک بشه.

توقع نداشته باشید که ژله کاملا ببندد.چون نیم بند میشود.فکر نکنید دستور ایراد داره

ایشالا که خوشتون بیاد

پنیر پرورده

سلام بر خانمهای هنرمند
نماز روزه هاتون قبول درگاه حق
دیشب جاتون خالی مهمون افطار داشتم و مهمانهای ویژه ام خانواده دامادم بودن.خدارو شکر همه چیز به خوبی برگزار شد.
عکس سفره افطار رو میذارم و به ترتیب دستور چیزهایی که درست کردم براتون می نویسم.

ایشالا که خوشتون بیاد

اول دستور پنیر پرورده که از مجله سرآشپز تهیه کردم میذارم که واقعا عالی بود و خوش خوراک و همه خیلی خوشتون اومد.


مواد لازم:
پنیر خامه ای : 300 گرم
پنیر فتا:400 گرم
زیره:3قاشق سوپخوری
گردو آسیاب شده:1 فنجان
سبزیجات معطر به سلیقه شما:به میزان لازم
(من گشنیز و پیازچه ریختم)فکر کنم با شوید یا ریحون هم خوب بشه
نمک:به میزان لازم
طرز تهیه:
پنیرها رو در یک ظرف ریختم و با چنگال کاملا له کردم تا خمیری شکل شود.
بعد بقیه مواد را اضافه کردم و به خوبی مخلوط کردم
در این مرحله آن را داخل تنظیف به صورت فشرده پیچیدم و یک چیز سنگین گذاشتم روش تا اگه آب پنیر داخلشه خارج بشه.حدود 3 ساعت در هوای محیط موند و موقع افطار آن را برش زدم
با این مواد 3 تا بشقاب که تو عکس میبینید بهم داد
حتما امتحان کنید.