کیک باقلوای میان پر
چند وقته که پست شیرینی کمتر گذاشتم.
این دفعه از آرشیو میخوام طرز تهیه کیک باقلوای میان پر رو براتون بذارم که خیلی بافت خوبی داشت و لطیف و خوشمزه بود. ازش نگذرید از من گفتن بود
مواد لازم:
تخم مرغ:5 عدد
روغن جامد ذوب شده:یک پیمانه
ماست:یک پیمانه
شکر:یک پیمانه
آرد:سه پیمانه
وانیل:8/1 قاشق مرباخوری
ب.پ : 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته و نارگیل برای تزیین
مواد میانی:
گردوی ریز خرد شده:1 پیمانه
شکر:2/1 پیمانه
دارچین:2 قاشق مرباخوری
هل ساییده:1 قاشق مرباخوری
مواد شربت:
شکر:یک پیمانه
آب:2/1 پیمانه
گلاب:4/1 پیمانه
زعفران: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغها را در ظرفی ریخته با شکر و وانیل بزنید تا سفید و کشدار شود ماست و روغن را اضافه کرده و یک دور با همزن بزنید.
ب.پ را به آرد الک شده اضافه و به مایه اصلی افزوده
و مخلوط کنید.
می توانید یک دور با همزن برقی بزنید تا گلوله نداشته باشد و مخلوط شود.
نیمی از مواد را کف قالب کاغذ دار چرب شده (از این قالب های بزرگ پیرکس ) میریزیم و مواد میانی را که با هم مخلوط کرده ایم میریزیم و بقیه مواد کیک را روی آن اضافه می کنیم.در فر 180 درجه از پیش گرم شده میگذاریم 45 دقیقه زمین برای پخت میدهیم و 5 دقیقه هم گریل بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود.
بعد از کمی سرد شدن شربت را به دفعات روی کیک برش خورده میریزیم سپس با پودر نارگیل و پسته تزیین می کنیم.
* منبع: مجله هنر آشپزی خانم حمیدیان.
نوش جان....