کیک باقلوای میان پر

سلام بر عزیزای دل دوستان کدبانوی خودم

چند وقته که پست شیرینی کمتر گذاشتم.

این دفعه از آرشیو میخوام طرز تهیه کیک باقلوای میان پر رو براتون بذارم که خیلی بافت خوبی داشت و لطیف و خوشمزه بود. ازش نگذرید از من گفتن بود

مواد لازم:

تخم مرغ:5 عدد

روغن جامد ذوب شده:یک پیمانه

ماست:یک پیمانه

شکر:یک پیمانه

آرد:سه پیمانه

وانیل:8/1 قاشق مرباخوری

ب.پ : 1 قاشق مرباخوری

پودر پسته و نارگیل برای تزیین

مواد میانی:

گردوی ریز خرد شده:1 پیمانه

شکر:2/1 پیمانه

دارچین:2 قاشق مرباخوری

هل ساییده:1 قاشق مرباخوری

مواد شربت:

شکر:یک پیمانه

آب:2/1 پیمانه

گلاب:4/1 پیمانه

زعفران: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تخم مرغها را در ظرفی ریخته با شکر و وانیل بزنید تا سفید و کشدار شود ماست و روغن را اضافه کرده و یک دور با همزن بزنید.

ب.پ را به آرد الک شده اضافه و به مایه اصلی افزوده

و مخلوط کنید.

می توانید یک دور با همزن برقی بزنید تا گلوله نداشته باشد و مخلوط شود.

نیمی از مواد را کف قالب کاغذ دار چرب شده (از این قالب های بزرگ پیرکس ) میریزیم و مواد میانی را که با هم مخلوط کرده ایم میریزیم و بقیه مواد کیک را روی آن اضافه می کنیم.در فر 180 درجه از پیش گرم شده میگذاریم 45 دقیقه زمین برای پخت میدهیم و 5 دقیقه هم گریل بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود.

بعد از کمی سرد شدن شربت را به دفعات روی کیک برش خورده میریزیم سپس با پودر نارگیل و پسته تزیین می کنیم.

* منبع: مجله هنر آشپزی خانم حمیدیان.

نوش جان....

 

چیز کیک

سلام دوستان عزیز و دوست داشتنی خودم

و این هم چیز کیکی که وقتی هانی جون اومده بود براش پختم آخه قولش رو بهش داده بودم.طعم ژله اش هم خودش انتخاب کرد.این دفعه با ژله لیمویی درست کردم که بهتر از ژله آلبالو بود.

دیگه این دفعه دستورش رو نمیذارم.عکسش رو میذارم براتون.اینم لینک دستورش چیز کیک ژله ای

خورشت هویج

سلام دوستان عزیزم

اینم خورشت برای روزی که هانی جون مهمونمون بود.

هانی جون خورشت هویج نخورده بود برای همین تصمیم گرفتم براش درست کنم.البته می دونستم که غذای شیرین دوست نداره به خاطر همین گفتم طعم این خورشت ملسه ایشونم رضایت دادن که درست کنم تا تست کنن.البته دوستانی که دوست دارن ترش تر بشه آبغوره هم اضافه کنند و عزیزانی هم که طعم شیرین رو می پسندند ۳-۲ قاشق شکر اضافه کنند.حالا قضاوت اینکه خوب بوده یا نه با ایشون.

مواد لازم:

هویج متوسط:۱۰ عدد

گوشت چرخکرده:۳۰۰ گرم

پیاز متوسط:۱ عدد متوسط برای گوشت

پیاز متوسط:۱ عدد متوسط برای پیاز داغ

آلو خورشتی:۱۰ عدد

نمک و زعفرون به میزان لازم

رب:۲ قاشق غذاخوری

آب:یک لیوان

طرز تهیه:

هویج ها رو خلال باریک کردم گذاشتم کنار.

گوشت رو با پیاز رنده شده و زعفرون و نمک ورز دادم و قلقلی کردم و توی تابه چیدم و کمی روغن ریختم و درش را گذاشتم و حدود ۲۰ دقیقه گذاشتم بپزه.

پیاز داغ درست کردم و درون قابلمه یک لیوان آب ریختم و گوشت و هویج هارو اضافه کردم و بعد یک ربع رب و نمک و آلو رو اضافه کردم و گذاشتم با آن هم بجوشد تا جا بیفتد.این خورشت کم آب باشه و به روغن بیفته بهتره.

به همین راحتی.

خودم و دخترم که خیلی دوست داریم چون طعم ملس مورد پسندمونه.هویج شیرینه و آلو ترش به همین خاطر ملس میشه.

ایشالا امتحان کنید و خوشتون بیاد.

نوش جان....

سالاد کلم بروکلی

سلام همراهان عزیز

این دفعه می خوام سالاد سفره ی مهمونی رو براتون بذارم که خود دخترم درست کرد.

مواد لازم:

کلم بروکلی ریز شده

خیار حلقه شده(دخترم ابتکار به خرج داد و خیارهارو راه راه پوست کند)

گوجه فرنگی ریز شده

لوبیا چیتی

خیار شور حلقه شده

پیاز نگینی:یک عدد کوچک

مواد لازم برای سس:

ماست: 6 قاشق غذاخوری

سس مایونز:2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون:3قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

لیمو ترش:یک عدد کوچک

چاشنی سالاد یا ماست و خیار که شامل سبزیجات معطره(بهتره مارک گلستان باشه): به میزان لازم

بهتره سس رو موقع سرو به سالاد اضافه کنید که آب نندازه.

 

کاناپه بادمجان

سلام عزیزان

عصرتون به خیر

تصمیم دارم فعلا غذاهایی که برای هانی جون پختم رو براتون بذارم چون هانی جون هم دستوراش رو میخواست.

دخترم خیلی اصرار داشت که به قول خودش یک غذای فانتزی هم حتما بپزیم که منم تازه دستور کاناپه بادمجان رو از سایت دوست خوبم    آشپزخونه ملل برداشته بودم(البته من به جای گوشت از مرغ استفاده کردم)  البته دخترم  آن را درست کرد . هم اردور زیبا و راحتی بود هم طعم خوبی داشت البته برای طرفداران بادمجان.

طرز تهیه:

بادمجان های تپل را حلقه کردم حدود یک سانتی متر که در آّب و نمک میذاریم تا تلخی آن گرفته شود.

وقتی بادمجان ها خشک شد آن ها را در پیرکسی که میخواستم سر سفره بیارم چیدم و  البته کف ظرف هم کمی با روغن مایع چرب کردم. یک حلقه نازک گوجه فرنگی روی بادمجان گذاشتم و بعد یک تکه فیله مرغ . بعد یک تکه فلفل دلمه ای و بعد پنیر پیتزا و روی آن هم نمک و فلفل زدم و به مدت نیم ساعت ۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر گذاشتم.بعد نیم ساعت ۵ دقیقه هم گریل زدم تا روی آن خوش رنگ شود.

هم به عنوان اردور گزینه ی مناسبیه هم یک عصرونه ی ساده و کامل

نوش جان...

آش دوغ

سلام دوستای گلم

امروز جاتون خالی هانی جون وبلاگ نگاه ساده که دوستِ دخترم میشه ناهار پیش ما بود و چون خیلی وقت بود نیومده بود تصمیم داشتم براش غذاهایی که تاحالا نخورده بپزم.

یکی از اون غذاها آش دوغ بود که تا داغه میزارم براتون.خدارو شکر هانیه جون هم خیلی خوشش اومد.

 

مواد لازم:

دوغ: دوتا کیسه ای

آرد برنج:۲ قاشق غذاخوری

سبزی آش شامل : گشنیز . تره . شوید و سیر تازه به همراه ساقه اش :نیم کیلو

برنج: ۵/۱ پیمانه

آب مرغ یا آب گوشت:۱ لیتر

نخود خیس خرده و پخته:۱ پیمانه

نمک و فلفل :به میزان لازم

نعناع داغ:جهت تزیین

سیر خام:۵ حبه ریز شده

کره:۵۰ گرم

طرز تهیه:

برنج . دوغ .آب گوشت یا مرغ. سبزی و نمک وفلفل(این آش را معمولا کمی تند درست می کنند.) را درون قابلمه ریخته و مرتب به هم می زنیم تا به جوش بیاید(اگر هم نزنیم دوغ بریده بریده می شود).

سیر و آرد را که در یک لیوان آب سرد حل کرده ایم اضافه کرده و می گذاریم تقریبا ۱ ساعت  بپزد تا جا بیفتد.

موقع کشیدن در کاسه نخودهای پخته شده را اضافه می کنیم.

و برای درست کردن نعناع داغ از کره استفاده می کنیم

هم آش راحتیه هم لذیذ.پیشنهاد می کنم امتحان کنید

نوش جان....

سالاد تن ماهی

سلام دوستان

روز آدینه به خیر

من همیشه سالادها و غذاهای زیادی تو مجله و سایت و تلویزیون میدیدم که تن ماهی جزو موادش بود اما اصلا تمایل نداشتم درست کنم.فکر می کردم اصلا طعم خوبی نداره.اما بالاخره یک روز که روزه بودم و گرسنه دل رو زدم به دریا و یک سالاد با تن ماهی درست کردم که واقعا خوش طعم و خوش خوراک بود و هم همسری و هم بچه ها پسندیدن

مواد لازم:

تن ماهی...............یک قوطی

ژامبون دودی مرغ.........۵ ورق

خیارشور و فلفل دلمه ای رنگی و در صورت دلخواه ذرت...........به مقدار لازم

برای سس آن هم از مایونز و کمی ماست و آبلیمو استفاده کردم.چون خیارشور جزو موادم بود نمک نزدم و چون ژامبونم تند بود و طعم داشت از فلفل استفاده نکردم.

به نظرم جعفری هم خوب می شه اگه بهش اضافه کنیم.

پیشنهاد می کنم امتحان کنید.

نوش جان...

ژله بستنی

سلام دوستان

عید بر همگی مبارک

شرمنده که دیر آپ می کنم

به بزرگواری خودتون ببخشید.

با یک ایده ی ساده اما زیبا اومدم پیشتون

ژله بستنی به روش تنبلانه!!!!

اول دو رنگ ژله درست کردم در کاسه.

وقتی خودش رو گرفت با اسکوپ از دو رنگ ژله در گیلاس ریختم . روی آن هم بستنی وانیلی ریختم و با سس شکلات و اسمارتیز تزیین کردم