سلام دوستای گلم

امروز جاتون خالی هانی جون وبلاگ نگاه ساده که دوستِ دخترم میشه ناهار پیش ما بود و چون خیلی وقت بود نیومده بود تصمیم داشتم براش غذاهایی که تاحالا نخورده بپزم.

یکی از اون غذاها آش دوغ بود که تا داغه میزارم براتون.خدارو شکر هانیه جون هم خیلی خوشش اومد.

 

مواد لازم:

دوغ: دوتا کیسه ای

آرد برنج:۲ قاشق غذاخوری

سبزی آش شامل : گشنیز . تره . شوید و سیر تازه به همراه ساقه اش :نیم کیلو

برنج: ۵/۱ پیمانه

آب مرغ یا آب گوشت:۱ لیتر

نخود خیس خرده و پخته:۱ پیمانه

نمک و فلفل :به میزان لازم

نعناع داغ:جهت تزیین

سیر خام:۵ حبه ریز شده

کره:۵۰ گرم

طرز تهیه:

برنج . دوغ .آب گوشت یا مرغ. سبزی و نمک وفلفل(این آش را معمولا کمی تند درست می کنند.) را درون قابلمه ریخته و مرتب به هم می زنیم تا به جوش بیاید(اگر هم نزنیم دوغ بریده بریده می شود).

سیر و آرد را که در یک لیوان آب سرد حل کرده ایم اضافه کرده و می گذاریم تقریبا ۱ ساعت  بپزد تا جا بیفتد.

موقع کشیدن در کاسه نخودهای پخته شده را اضافه می کنیم.

و برای درست کردن نعناع داغ از کره استفاده می کنیم

هم آش راحتیه هم لذیذ.پیشنهاد می کنم امتحان کنید

نوش جان....