سلام بر خانمهای هنرمند
نماز روزه هاتون قبول درگاه حق
دیشب جاتون خالی مهمون افطار داشتم و مهمانهای ویژه ام خانواده دامادم بودن.خدارو شکر همه چیز به خوبی برگزار شد.
عکس سفره افطار رو میذارم و به ترتیب دستور چیزهایی که درست کردم براتون می نویسم.

ایشالا که خوشتون بیاد

اول دستور پنیر پرورده که از مجله سرآشپز تهیه کردم میذارم که واقعا عالی بود و خوش خوراک و همه خیلی خوشتون اومد.


مواد لازم:
پنیر خامه ای : 300 گرم
پنیر فتا:400 گرم
زیره:3قاشق سوپخوری
گردو آسیاب شده:1 فنجان
سبزیجات معطر به سلیقه شما:به میزان لازم
(من گشنیز و پیازچه ریختم)فکر کنم با شوید یا ریحون هم خوب بشه
نمک:به میزان لازم
طرز تهیه:
پنیرها رو در یک ظرف ریختم و با چنگال کاملا له کردم تا خمیری شکل شود.
بعد بقیه مواد را اضافه کردم و به خوبی مخلوط کردم
در این مرحله آن را داخل تنظیف به صورت فشرده پیچیدم و یک چیز سنگین گذاشتم روش تا اگه آب پنیر داخلشه خارج بشه.حدود 3 ساعت در هوای محیط موند و موقع افطار آن را برش زدم
با این مواد 3 تا بشقاب که تو عکس میبینید بهم داد
حتما امتحان کنید.