موس آلبالو

موس آلبالو
سلام به شما دوستان کدبانو و عزیز
ایشالا که حالتون خوبه؟
حضورتون در وبلاگم باعث دلگرمیم شد واقعا لطف کردید...
این دفعه میخوام دستور یک نوع دسر رو بگذارم که اگه امتحان کنید خوشتون میاد.البته طعم این دسر که موس آلبالو هست ترش و ملسه و برای طرفداران این ذائقه خوشاینده.
و اما بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه...
مواد لازم:
شکر................................2/1 پیمانه
ژلاتین.............................2قاشق سوپخوری که در 2/1 پیمانه آب سرد حل شود.
وانیل.............................4/1قاشق چایخوری
خامه زده شده.............250 گرم
آب آلبالو......................1لیوان
آب معمولی.................1لیوان
جوهر لیمو.................6/1 قاشق چایخوری
طر تهیه:
آلبالو را از الک رد کرده و آب آن را بگیرید و با یک لیوان آب مخلوط کرده با شکر بگذارید کمی بجوشد،برای شفافیت 6/1 قاشق چایخوری جوهر لیمو را در آب سرد حل می کنیم میگذاریم کمی بجوشد از روی شعله برداشته و ژلاتین را اضافه کرده بگذارید کنار تا ولرم شود بعد وانیل را ریخته بعد از ولرم شدن خامه را اضافه کرده مخلوط می کنیم و درون قالب می ریزیم و می گذاریم داخل یخچال تا ببندد.
*چند نکته کلیدی:
1) می توان به جای یک لیوان آب آلبالو و یک لیوان آب معمولی از دو لیوان آب آلبالو استفاده کرد.
2) به جای آب آلبالو از آب پرتقال – زرد آلو یا شاتوت هم می توان استفاده کرد.
3) اگر از آب پرتقال استفاده کردید از رنده پوست پرتقال به جای وانیل استفاده کنید.
4) اگر از توت فرنگی پوره شده استفاده شد ژلاتین را کم می کنیم و 5/1 قاشق سوپخوری میریزیم.
این دسر رنگ و لعاب خوبی داره و آدمو به هوس می اندازه...
من وقتی این دسر رو از یخچال در آوردم دیدم دسر سه رنگ شده(از صورتی به قرمز)که خیلی خوشگل ترش کرده بود.
منبع:استاد خوبم سرکار خانم گنجی