مواد لازم:

کیک اسفنجی.................1 عدد

شکر.........................120گرم

پنیر خامه ای...............250 گرم

آب لیمو ترش...............1 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین................2 قاشق سوپخوری

خامه ......................200 گرم  + 1 قاشق سوپخوری پودر شکر

میوه دلخواه خرد شده یا کمپوت میوه

پودر ژله آماده با طعم دلخواه.....1 بسته

شربت یا آب کمپوت...........3-2 قاشق برای تر کردن کیک

طرز تهیه:

کیک اسفنجی آما ده را از  ارتفاع میبریم (با دستور کیک پایین و مواد پنیری دو چیز کیک میشود درست کرد)

یک لایه از کیک را در قالب کمربندی هم اندازه با کیک قرار میدهیم.

شربت یا آب کمپوت را روی کیک میریزیم و کنار میگذاریم.

پنیر خامه ای شکر و آب لیمو ترش را با همزن میزنیم تا صاف شود خامه را هم با پودر شکر میزنیم تا کمی فرم بگیرد.

پودر ژلاتین را هم روی 3 قاشق سوپخوری آب سرد میریزیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا ژلاتین حل شود.

ژلاتین حل شده را کمی که از حرارت افتاد  کم کم به پنیر خامه ای اضافه کرده و با همزن سریع میزنیم.

خامه را هم اضافه میکنیم و با دور کند همزن مخلوط میکنیم.

مخلوط آماده را روی کیک اسفنجی درون قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم.(3-2 ساعت )

پودر زله ی آماده را طبق دستور روی بسته ی ژله اما در 5/1 پیمانه  مخلوط آب گرم و سرد حل میکنیم.و در یخچال میگذاریم تا فقط کمی لخته شودو کامل نبندد.

سپس میوه ها را روی لایه ی پنیری بسته شده میچینیم و ژله را روی آن میریزیم و در یخچال میگذاریم.

نوش جان....