چیز کیک ژله ای
کیک اسفنجی.................1 عدد
شکر.........................120گرم
پنیر خامه ای...............250 گرم
آب لیمو ترش...............1 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین................2 قاشق سوپخوری
خامه ......................200 گرم + 1 قاشق سوپخوری پودر شکر
میوه دلخواه خرد شده یا کمپوت میوه
پودر ژله آماده با طعم دلخواه.....1 بسته
شربت یا آب کمپوت...........3-2 قاشق برای تر کردن کیک
طرز تهیه:
کیک اسفنجی آما ده را از ارتفاع میبریم (با دستور کیک پایین و مواد پنیری دو چیز کیک میشود درست کرد)
یک لایه از کیک را در قالب کمربندی هم اندازه با کیک قرار میدهیم.
شربت یا آب کمپوت را روی کیک میریزیم و کنار میگذاریم.
پنیر خامه ای شکر و آب لیمو ترش را با همزن میزنیم تا صاف شود خامه را هم با پودر شکر میزنیم تا کمی فرم بگیرد.
پودر ژلاتین را هم روی 3 قاشق سوپخوری آب سرد میریزیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا ژلاتین حل شود.
ژلاتین حل شده را کمی که از حرارت افتاد کم کم به پنیر خامه ای اضافه کرده و با همزن سریع میزنیم.
خامه را هم اضافه میکنیم و با دور کند همزن مخلوط میکنیم.
مخلوط آماده را روی کیک اسفنجی درون قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم.(3-2 ساعت )
پودر زله ی آماده را طبق دستور روی بسته ی ژله اما در 5/1 پیمانه مخلوط آب گرم و سرد حل میکنیم.و در یخچال میگذاریم تا فقط کمی لخته شودو کامل نبندد.
سپس میوه ها را روی لایه ی پنیری بسته شده میچینیم و ژله را روی آن میریزیم و در یخچال میگذاریم.
نوش جان....